Weco Play

Fantastisch educatief software pakket ontworpen om samen spelen en samen leren mogelijk te maken. Meer dan 30 spellen en elk jaar komen er meerdere spellen bij.
edubord-de-cirkel

Het Edubord

Het speelbord gebaseerd op een 32" android tablet met de software van Weco Play maakt het Edubord hét leermiddel om samen bezig te zijn.
Wizefloor

De WizeFloor

WizeFloor is dé interactieve spelvloer voor het onderwijs. Kinderen worden aangemoedigd om samen te leren, te spelen en te bewegen. Als leerkracht kun je zelf spellen ontwikkelen en aanpassen.
Greenscreenbox voorbeeld

Greenscreenbox

Stimuleer kinderen om creatief bezig te zijn en hun eigen greenscreenvideo's te maken met de practische greenscreenbox van MONOP.

Picoo

Lekker buiten spelen én op een leuke manier leren kan met de controllers van Picoo. Geschikt voor gebruik op school en in de kinderopvang.

Luqo

Luqo helpt samenwerkend leren gestructureerd in praktijk te brengen door het gebruik van gekleurde knoppen, tablet en de bijpassende Luqo apps.

De Edutafel

De tafel versie van het Edubord. Zeker in verrijdbare vorm door de hele school of kinderopvang te gebruiken. Werkt uitstekend in combinatie met de software van Weco Play.

De AppiTab

De AppiTab is de grote broer van de Edutafel. Verrijdbaar, draadloos, verstelbaar 42" scherm en voorzien van Windows is de AppiTab breed inzetbaar. Perfecte digihoek voor in de kleuterklas.