SBO De Cirkel

Capelle aan den Ijssel

"Leren door doen" is belangrijk op De Cirkel. Niet alleen, ook samen. De apparatuur van MaNico en de software van WecoPlay is daarbij een prachtig hulpmiddel! Kom bij ons op school kijken om het zelf te zien in de praktijk. Welkom!
Nico Buchner, directeur

Bibliotheek

Hoogeveen

De interactieve Wizefloor wordt hier zeer actief gebruikt. Bewegend spelen en leren is mogelijk in deze vooruitstrevende bibliotheek. De spellen worden waar het kan aangepast aan het actuele thema. Dat kan met de Wizefloor!

De Lichtlijn

Den Helder

De Lichtlijn heeft ICT hoog in het vaandel staan en heeft met 2 Eduborden de beschikking over de mogelijkheden om samen leren en samen spelen nog meer tot zijn recht te laten komen. Kinderen zijn gewend om in groepjes te bezig te zijn. Weco Play op de Eduborden sluit hier uitstekend bij aan.

IKC Ichthus

Genemuiden

Op de afdeling kinderopvang van het IKC Ichthus in Genemuiden wordt tot groot plezier van kinderen en personeel de WizeFloor ingezet.

Edutijd magazine

Meld u hier aan voor het Edutijd magazine en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelen.
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-MQDD036KMD');