Referenties

SBO De Cirkel

Capelle aan den Ijssel

"Leren door doen" is belangrijk op De Cirkel. Niet alleen, ook samen. De apparatuur van MaNico en de software van WecoPlay is daarbij een prachtig hulpmiddel! Kom bij ons op school kijken om het zelf te zien in de praktijk. Welkom!

Nico Buchner, directeur

De Lichtlijn

Den Helder

De Lichtlijn heeft ICT hoog in het vaandel staan en heeft met 2 Eduborden de beschikking over de mogelijkheden om samen leren en samen spelen nog meer tot zijn recht te laten komen. Kinderen zijn gewend om in groepjes te bezig te zijn. Weco Play op de Eduborden sluit hier uitstekend bij aan.

Bibliotheek

Hoogeveen

Ook deze bibliotheek heeft last van de lockdown gehad. Inmiddels is de de interactieve Wizefloor weer in gebruik genomen. Bewegend spelen en leren is mogelijk in deze vooruitstrevende bibliotheek. De spellen worden waar het kan aangepast aan het actuele thema. Dat kan met de Wizefloor!

Triomundo

Zwolle

Triomundo is met recht een kindercampus. De verrijdbare Edutafel is beschikbaar voor de kleinste kinderen bij de kinderopvang, terwijl de grotere kinderen zich uitstekend vermaken op het Edubord.
Start een gesprek?!
Stel uw vraag
Welkom bij Website Edutijd!