Reuzentablets

Om samen spelen mogelijk te maken heb je een reuzentablet nodig waar je met meerdere kinderen omheen kunt zitten of staan. Op deze pagina zetten we de verschillende varianten op en rijtje en kunt u meer informatie opvragen.

FunBoard

Edubord

Manico FunBoard

Het Edubord is een draagbaar reuzentablet van 32 inch met extra gehard glas en een zeer stevige ombouw voor jarenlang intensief gebruik. Leg hem op de grond of op een tafel op optimale hoogte.

Edutafel

Manico FunTable

De tafel versie van het Edubord. Zeker in verrijdbare vorm door de hele school of kinderopvang te gebruiken. Werkt uitstekend in combinatie met de software van Weco Play.

AppiTab

Yashi iDesk

De AppiTab is de grote broer van de Edutafel. Het heeft een 43" scherm is draadloos, verrijdbaar en is electronisch in hoogte verstelbaar. De perfecte digitafel voor in de kleuterklas.

Eduscherm

Het Eduscherm is een combinatie van een 43 inch touchscreen met een verrijdbaar, in hoogte en hoek verstelbaar onderstel. Geschikt voor volwassenen en rolstoel gebruikers.

Edutijd magazine

Meld u hier aan voor het Edutijd magazine en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelen.
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-MQDD036KMD');